skip to Main Content

Весна Иваноска: Во следните три години ќе инвестираме половина милион евра во иновативни стартапи!

Весна Иваноска: Во следните три години ќе инвестираме половина милион евра во иновативни стартапи!

Повикот за стартап компании кои сакаат да аплицираат за Акцелераторската програма на Сеавус Акцелератор официјално ќе почне на 13 мај годинава. Кој може да се пријави? Колкава инвестиција ќе може да добјат компаниите кои ќе влезат во оваа програма? Каква ќе биде ментосрката поддршка? Ова се дел од прашањата чии што одговори ги добивме од Весна Иваноска, директор на Сеавус Акцелератор 

Повеќе: link.

Back To Top