skip to Main Content

Весна Иваноска: Во следните три години ќе инвестираме половина милион евра во иновативни стартапи!

  • 02/05/2019

Повикот за стартап компании кои сакаат да аплицираат за Акцелераторската програма на Сеавус Акцелератор официјално ќе почне на 13 мај годинава. Кој може да се пријави? Колкава инвестиција ќе може да добјат компаниите кои ќе влезат во оваа програма? Каква ќе…

Read More

Во новиот Сеавус акцелератор ќе влезат 45 компании во следните три години!

  • 06/09/2018

Сеавус едукативен и развоен центар е една од трите организации који деновиве добија грант за основање на бизнис акцелератор за млади. Тоа е поводот да поразговараме со Весна Иваноска, директорка на Сеавус Едукативен и Развоен центар која со Иновативност ги…

Read More
Back To Top