skip to Main Content

Во новиот Сеавус акцелератор ќе влезат 45 компании во следните три години!

Во новиот Сеавус акцелератор ќе влезат 45 компании во следните три години!

Сеавус едукативен и развоен центар е една од трите организации који деновиве добија грант за основање на бизнис акцелератор за млади. Тоа е поводот да поразговараме со Весна Иваноска, директорка на Сеавус Едукативен и Развоен центар која со Иновативност ги сподели плановите за акцелераторот

Повеќе: link.

Back To Top